Zadzwoń:

MENU

MENU

Umów się na wizytę

Pozostaw swoje dane kontaktowe, a my oddzwonimy w pierwszej wolnej chwili, aby umówić Twoją wizytę w Sorriso Dental Clinic.


Wyrażam zgodę na kontakt w celach świadczenia usług medycznych. Pełna treść zgody.


Zawsze 2 dni przed terminem wizyty, wysyłamy Wam wiadomość sms z prośbą o potwierdzenie wizyty. Prosimy odpisać “T” jeśli ją potwierdzacie lub “N” jeśli nie możecie się zjawić. Potwierdzenie wizyty jeszcze nigdy nie było tak proste!
Uzupełnij pola formularza.

Pacjent 2

Pacjentka zgłosiła się do naszego gabinetu stomatologicznego na kontrolę jamy ustnej. Po przeprowadzeniu badań diagnostycznych, które dają nam możliwość obejrzenia zębów i przestrzeni międzyzębowych w powiększeniu oraz wykonaniu zdjęć RTG, które pozwalają na wczesne wykrycie próchnicy, stwierdziliśmy, obecność tej choroby na zębach Pacjentki. Warto w tym miejscu zaznaczyć, że takie wczesne działanie pozwala nam uniknąć leczenia kanałowego, a co za tym idzie wpływa na niższe koszty leczenia. Po rozmowie z Panią zdecydowaliśmy się na podjęcie kilku kroków. Pierwszym z nich było dokładne oczyszczenie zębów i usunięcie próchnicy. Gdy uporaliśmy się z tym zadaniem wykonaliśmy wypełnienie kompozytowe w powiększeniu, które zapewnia trwały i estetyczny efekt. Podczas całego procesu leczenia dbaliśmy o komfort i bezpieczeństwo, między innymi poprzez zastosowanie znieczulenia komputerowego. W tym przypadku zamiast tradycyjnej strzykawki i dużej igły wykorzystuje się końcówkę przypominającą wizualnie długopis, a całym procesem aplikacji środka znieczulającego steruje komputer. Jego zadaniem jest podać znieczulenie pod optymalnym ciśnieniem tak, by nie powodowało ono uczucia rozpierania tkanek. Ten rodzaj znieczulenia jest bardzo precyzyjny i nie budzi w Pacjentach niepotrzebnego lęku.

Pacjent 7

Do naszego gabinetu zgłosiła się Pacjentka z zamiarem poprawy swojego uśmiechu. Po dokładnej konsultacji i ocenie stanu jamy ustnej zdecydowaliśmy się na przeprowadzenie kompleksowego leczenia. W pierwszej fazie przeprowadzona została gingiwektomia (plastyka dziąseł). Celem tego zabiegu była korekta wysokości i kształtu dziąseł, co pozwoliło na uzyskanie ich harmonijnego wyglądu. Następnym krokiem była odbudowa za pomocą metody flow injection (bonding) – ten zabieg pozwolił na odbudowę zębów i osiągnięcie ich naturalnego wyglądu oraz koloru. Dla kompleksowego rozwiązania problemu, zdecydowaliśmy się na wykonanie protez szkieletowych, które zapewniają stabilność i komfort użytkowania. Dzięki naszym działaniom uśmiech został znacząco poprawiony, a ona sama może cieszyć się estetycznym i funkcjonalnym efektem naszej pracy.

Pacjent 6

Pacjent zgłosił się do naszego gabinetu stomatologicznego z pragnieniem poprawy swojego uśmiechu oraz funkcjonalności jamy ustnej. Po przeprowadzeniu szczegółowych badań diagnostycznych zdecydowaliśmy się na wykonanie kompleksowego zabiegu protetycznego, który odpowiadał potrzebom Pacjenta. Dla zapewnienia estetyki oraz stabilności w żuchwie zastosowaliśmy protezę na teleskopach. Ten sposób mocowania umożliwia komfort noszenia, co ma istotne znaczenie dla jego codziennego życia. Ponadto, zdecydowaliśmy się na wykonanie całkowitej protezy w górnej szczęce, dostosowanej do jego indywidualnych potrzeb. Oprócz poprawy wyglądu, proteza ta znacząco zwiększyła użyteczność jego uzębienia, ułatwiając żucie i klarowność wymowy.

Pacjent 5

Pacjentka zgłosiła się do nas z powodu rozległych, nieszczelnych wypełnień. Ze względu na znaczne uszkodzenia zębów podjęliśmy decyzję o przeprowadzeniu leczenia i wykonanie nakładów (zwanych po angielsku overlay). Tego rodzaju protetyczna odbudowa pozwala na odtworzenie funkcji oraz anatomii zębów. Zabieg ten zabezpiecza również zęby po wcześniejszym leczeniu kanałowym i jednocześnie zmniejsza ryzyko ich późniejszego złamania. Takie działania pozwalają nam uniknąć usunięcia zęba.

Zobacz, co mówią o nas Pacjenci

GOOGLE

FACEBOOK

ZNANY LEKARZ

Sorriso Dental Clinic

GOOGLE

FACEBOOK

ZNANY LEKARZ

Sorriso Dental Clinic

Bezbolesne leczenie zębów

Dentofobia, czyli paniczny strach przed wizytą w gabinecie stomatologicznym, to powszechny problem. Lęk ten spowodowany jest najczęściej negatywnymi doświadczeniami z dzieciństwa oraz przekonaniem, że wykonanie każdego zabiegu musi wiązać się z bólem. Nic bardziej mylnego!

W Sorriso dokładamy wszelkich starań, by zapewnić Pacjentom maksymalny komfort w trakcie leczenia. Jak to osiągamy? Bogate doświadczenie, szeroka wiedza, umiejętności, a także empatyczne podejście naszych ekspertów pozwalają uczynić każdą wizytę przyjemnym doświadczeniem.

Umów się na wizytę

+48 52 880 88 20

W Sorriso Dental Clinic cenimy sobie dobro Pacjentów, bez wytchnienia poszukując nowych rozwiązań mogących zagwarantować im bezkonkurencyjne leczenie. Kompleksowość, troska i dążenie do osiągnięcia najlepszych możliwych efektów są naszą siłą napędową.

Niniejsze oświadczenie o ochronie prywatności zostało ostatnio zmienione 2024-03-22 i dotyczy obywateli oraz legalnych stałych rezydentów Europejskiego Obszaru Gospodarczego i Szwajcarii.

W tym oświadczeniu o ochronie prywatności wyjaśniamy, co robimy z danymi, które uzyskujemy o tobie za pośrednictwem https://sorriso.pl. Zalecamy uważne przeczytanie tego oświadczenia. Przetwarzając dane, przestrzegamy przepisów dotyczących prywatności. Oznacza to między innymi, że:

Jeśli masz jakieś pytania lub chcesz dokładnie wiedzieć, jakie dane na twój temat przechowujemy, skontaktuj się z nami.

1. Cel, dane i okres przechowywania

Możemy zbierać lub otrzymywać dane osobowe w wielu celach związanych z naszą działalnością biznesową, które mogą obejmować: (kliknij, aby rozwinąć)

2. Pliki cookies

Nasza witryna wykorzystuje pliki cookies. Aby uzyskać więcej informacji na temat plików cookies, zapoznaj się z naszą Cookie Policy

3. Praktyki ujawniania informacji

Udostępniamy dane osobowe, jeżeli jesteśmy zobowiązani przepisami prawa lub na mocy postanowienia sądu, w odpowiedzi na wezwanie organu ścigania, w zakresie dozwolonym na podstawie innych przepisów prawa, w celu udzielenia informacji lub w celu przeprowadzenia postępowania wyjaśniającego w sprawie związanej z bezpieczeństwem publicznym.

Jeżeli nasza strona internetowa lub organizacja zostanie przejęta, sprzedana lub zaangażowana w fuzję lub przejęcie, Twoje dane mogą zostać ujawnione naszym doradcom i potencjalnym nabywcom oraz zostaną przekazane nowym właścicielom.

Zawarliśmy z Google umowę o przetwarzaniu danych.

Google nie może wykorzystywać danych do żadnych innych usług Google.

Włączanie pełnych adresów IP jest przez nas blokowane.

4. Bezpieczeństwo

Dbamy o bezpieczeństwo danych osobowych. Podejmujemy odpowiednie środki bezpieczeństwa, aby ograniczyć nadużycia i nieuprawniony dostęp do danych osobowych. Gwarantuje to, że tylko niezbędne osoby mają dostęp do twoich danych, dostęp do danych jest chroniony, a nasze środki bezpieczeństwa są regularnie sprawdzane.

5. Witryny podmiotów zewnętrznych

Niniejsze oświadczenie o ochronie prywatności nie ma zastosowania do stron internetowych osób trzecich połączonych linkami na naszej stronie internetowej. Nie możemy zagwarantować, że te strony trzecie przetwarzają twoje dane osobowe w sposób niezawodny lub bezpieczny. Zalecamy zapoznanie się z oświadczeniami o ochronie prywatności tych witryn przed rozpoczęciem korzystania z nich.

6. Zmiany niniejszego oświadczenia o ochronie prywatności

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym oświadczeniu o ochronie prywatności. Zaleca się regularne sprawdzanie niniejszego oświadczenia o ochronie prywatności, aby być świadomym wszelkich zmian. Ponadto będziemy Cię aktywnie informować, gdy tylko będzie to możliwe.

7. Dostęp i modyfikowanie danych

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub chcesz wiedzieć, jakie dane osobowe posiadamy na twój temat, skontaktuj się z nami. Możesz skontaktować się z nami, korzystając z poniższych informacji. Przysługują Ci następujące prawa:

Upewnij się, że zawsze jasno określasz, kim jesteś, abyśmy mieli pewność, że nie modyfikujemy ani nie usuwamy żadnych danych niewłaściwej osoby.

8. Złożyć skargę

Jeżeli nie jesteś zadowolony ze sposobu, w jaki obsługujemy przetwarzanie twoich danych osobowych (skarga dotycząca), przysługuje ci prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych.

9. Dane kontaktowe

PRELUDIUM STOMATOLOGIA BYDGOSZCZ Sp. z o.o.
ul. POLNA 7B/11 87-100 TORUŃ
Polska
Witryna: https://sorriso.pl
Email: rejestracja@sorriso.pl
Numer telefonu: +48 52 880 88 20

10. Żądania danych

W przypadku najczęściej składanych wniosków oferujemy również możliwość skorzystania z naszego formularza zapytania o dane

×